Kjøkkenet på Fløygir har fått nye skap, og hyggerommet er mer mottakelig for fritid- og ungdomsklubben. 

Oppvekstdepartementet har lenge ønsket å utvide tilbudet for ungdom i Feiring. Gjøre det hyggeligere å være på Fløygir når det er klubb, slik at flere ungdommer møter opp. På dugnaden som var nå nylig, ble det satt opp nye skap på kjøkkenet og seksjonen fra hyggerommet ble tømt. Glassene derfra ble flytta til de nye kjøkkenskapene, så nå er alt samlet på ett sted.

-Målet mitt med oppussinga av hyggerommet er at det skal bli mer attraktivt for ungdommen, jeg vil jo gjerne at de skal ha et godt tilbud her i bygda, forteller Torill Tingvold som er oppvekstminister. Hun forteller også at dette er et prosjekt i arbeid, så de skal fortsette å forbedre rommet.

Relaterte linker:

Vi rydder plass for klubben

Stor aktivitet på tirsdagsklubben

sofa 1
Foreløpig hyggerom
mai
De nye kjøkkenskapene