Feiring idrettslag kommer nå med et nytt treningstilbud, nemlig yoga! Det blir oppstart søndag 24.januar kl. 19.00-20.30, og vil fortsette hver søndag utover vinteren og våren (opphold i ferier og høytider). Instruktør er Lisa Therell Bjørnstad. Yogaformen som praktiseres, er Ashtanga. -Dette er en fysisk krevende yogaform hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Gjennom treningsøkten gjør man en bestemt rekkefølge fysiske yogastillinger, samtidig som man puster i takt med bevegelsen. Dette kalles vinyasa, som betyr synkronisert pust og bevegelse. Ashtanga Yoga er en god form for trening, som gir økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet, energi og et rolig sinn, sier Lisa.

Treninga foregår i gymsalen på Feiringklinikken, og er rettet mot voksne nybegynnere. Du trenger ikke være spesielt myk eller trent for å være med på yoga!

Bekledning: vanlig treningstøy, løstsittende klær som er gode å bevege seg i.

Ta med egen yogamatte og eventuelt et teppe for avslapping etterpå. Vi har noen matter til utlån hvis man ikke har egen.

Kostnad: Medlemskap i Feiring idrettslag + treningsavgift.

Du trenger ikke melde deg på, det er er bare å møte opp. Trenger du mer info, ta kontakt med Lisa tlf 47902368