Gudstjeneste i Feiring kirke 7. februar, med aking og kjerkepølse på bål etterpå. 
 
Først er det vanlig gudstjeneste der planen er at «Sprell Levende» skal være med. Vi har kalt dette en barnebarn-gudstjeneste, og oppfordrer unga til å ta med seg besteforeldre – og selvfølgelig alle andre som vil være med, sier Maren Erstad i Menighetsrådet.
Istedet for vanlig kirkekaffe, blir det aking og kjerkepølse utafor kjerka (jordet til David) etter gudstjenesten. Menighetsrådet stiller med bål/pålpanne og pølser, og ber derfor om påmelding innen 5.februar. Send en melding til Maren Erstad : 48217476 eller mail: erstad92@hotmail.com og si hvor mange dere blir.
Ta med deg det du har å ake på /ski, kanskje noe å sitte på, samt noe drikke.
-Vi gleder oss!  Dette blir en fartsfylt dag med mye moro, sier Maren.
Aking