Forestillingen «Cats» går for fulle hus på Ullensaker kulturhus om dagen, og på scena som den grasiøse katten Victoria, står Rebekka Reienes Andresen fra Feiring.

Rebekka har danset siden hun var liten, og ble først og fremst plukket ut fordi de trengte dansere. Men så bød også anledningen seg for å få vist andre talenter, og så ble det både dans og solosang på Feiringjenta. -Jeg lever i en egen verden for tida, og det er vanskelig å konsentrere seg på skolen, sier Rebekka, som går i andre klasse på Lillestrøm videregående skole. Over 200 timer med øving ligger bak forestillingen, og det er vanskelig å tro at det er en amatøroppsetning. Over to timer spekket med spektakulære dansenumre og imponerende sangprestasjoner. -Det er hardt arbeid, og jeg kjenner at kroppen sier i fra. I går fikk jeg kramper i ryggen fordi jeg står i kattepositur med svai rygg store deler av forestillingen, sier Rebekka. Hun dveler ikke ved problemene, men gleder seg til resten av helga, som selvsagt skal tilbringes på kattenes søpleplass i Kong Rakne.

rebekka
Rebekka og kjæresten Daniel, som også står også på scena, som den småkriminelle luringen Macavity.

 

Foto: Nora GJestvang
Rebekka som katten Victoria. Foto: Nora Gjestvang