Skuta seiler videre, uten kaptein, men med et dyktig og motivert mannskap!

Valgkomiteen lyktes ikke med å finne kandidater til posten som Feiringminister før årets Feiringting, men det stopper ikke bygdeutviklingsprosjektet. Tirsdag denne uka møttes sekretær og ministrene for de fem departementene, for å konstituere seg og sette i gang med arbeidet. Og det mangler ikke på planer i året som kommer: sommerfest, quizkvelder, akedag, fritidsklubb, matfestival, nye brosjyrer, julemarked og teaterkurs er blant sakene på blokka. I tillegg følger næringsdepartementet nøye med i vegsaken.

-Dette blir et litt annerledes år med færre langsgående og politiske saker, men departementene fortsetter sitt gode arbeid for et trivelig og attraktiv bygd å bo og bosette seg i, sier nyvalgt pr-minister, Tanja B Halvorsen. Hun overtar et departement som kommer til å fortsette med å drive markedsføring av bygda gjennom nettsida og sosiale medier, skilt-stunt og husbesøk. Hun har også begynt å snuse på mulighetene for profilering gjennom tv-konseptet Skibladner – time for time.

For å samle troppene og sparke i gang året, inviterer ministrene til kick-off 30.mars. Da møtes alle som ble valgt inn i Feiringregjeringa 2016 til hyggelig samvær, bli-kjent og planlegging av årets aktiviteter. Møtet finner sted på Feiring skole onsdag 30.mars kl. 19.00.

 

regjeringa16
Feiringregjeringa 2016: F.v kulturminister Inger Melby, oppvekstminister Torill Tingvold, finansminister Per-Otto Flesvik, PR-minister Tanja B Halvorsen, næringsminister Øystein Haugen og sekretær Hanne Jevnaker.