-Det er så mange bra damer i Feiring, og vi burde gjøre mer gøy sammen, sa en feiringdame til en annen feiringdame i vinter, mens regnet spruta ned og hverdagsrutinene gikk i evig runddans. Det tok ikke lang tid før ideen ble født: en hel dag med trening, velvære, påfyll, fest og moro for damene i bygda.

Nå ønsker Nina, Anne og Lisa velkommen til «Frisk og festlig», lørdag 23.april kl. 12 på Feiringklinikken. Målgruppa er damer i alle aldere.

friskogfestlig
Bli med på en dag fylt av aktivitet, påfyll og sosialt samvær! F.v Nina S Bakken, Anne Ekornholmen og Lisa Brodshaug

Det fullstendige programmet blir lagt ut snart, men damene kan røpe at dagen starter med treningsbolker bestående av kardio/styrketrening, zumba og yoga. Deretter blir det lunsj, etterfulgt av en serie med såkalte Pecha Kucha, altså små foredrag på seks minutter om inspirerende temaer. Det blir ei økt med basseng og badstu, og gjennom hele dagen kan du bestille time hos yogamassør Gun Ellen M.Stranden, som utfører massasje for skuldre, nakke, hodebunn og ansikt. På kvelden forflyttes damekalaset til Hansstuen spiseri, der det blir middag, vin og fest til langt utover natta.

-Forvent en dag og kveld med mye moro og sosialt samvær, og kanskje også noen overraskelser underveis, sier damene, og legger til at nye innflyttere her har en ypperlig anledning til å bli kjent med andre. -Hovedformålet er å være sammen, ha det moro og ta fri fra hverdagen.

Sett av dagen nå! Det blir et begrenset antall plasser, så her er det bare å kaste seg rundt! Deltageravgiften er kr. 550,-. Dette inkluderer trening og basseng/badstu, foredrag, lunsj, middag (ikke vin/drikke), frukt og forfriskninger. Evt. behandling hos yogamassør kommer i tillegg (175,- for 20 min.).

Påmelding

Send e-post til friskogfestlig@gmail.com med navn og telefonnummer. NB! Påmeldingen er bindende, og registreres når du har betalt kr. 550,- til konto 1208.51. 98368. Husk å merke innbetalingen med navn! Et eventuelt overskudd går til neste års arrangement, eller til et godt formål bli blir enige om!

Har du lyst til å holde en Pecha Kucha (miniforedrag)?

PechaKucha er en presentasjonsform; korte og informative foredrag ved hjelp av bilder eller multimedia. Formatet er vanligvis 20 bilder på 20 sekunder hver, dvs. 6 minutter og 40 sekunder per foredrag. For vårt arrangement har vi valgt å korte ned til 12 bilder á 30 sekunder, altså 6 minutter til sammen. Vi ønsker å fylle ca. én time med slike foredrag, og trenger derfor 8-10 foredragsholdere. Noen har allerede meldt sin interesse! Temaet velger du selv, det kan være alt fra en hobby, en opplevelse, en anekdote, vitenskap, kunst, en god bok du har lest, noe som inspirerer deg, en historie om en person eller et sted – kort sagt alt mellom himmel og jord.

Meld fra til oss på friskogfestlig@gmail.com hvis du vil bidra!