Kjære damer i alle aldere! Velkommen til «Frisk og festlig», lørdag 23.april kl. 12 på Feiringklinikken.
-Forvent en dag og kveld med mye moro og sosialt samvær, og kanskje også noen overraskelser underveis, sier initiativstagerne Nina, Anne og Lisa.

Det er et begrenset antall plasser, så her er det bare å kaste seg rundt! Deltageravgiften er kr. 550,-. Dette inkluderer trening og basseng/badstu, foredrag, lunsj, middag (ikke vin/drikke), frukt og forfriskninger. Evt. behandling hos yogamassør kommer i tillegg (175,- for 20 min.).

friskogfestlig
Nina, Lisa og Anne ønsker velkommen til en dag med påfyll og moro.

 

PROGRAM
12.00 Velkommen og registrering
12.30 Oppvarming og kardiotrening + styrke
13.30 Pause
13.45 Power-zumba
14.30 Pause
14.45 Yoga
15.15  Mat
16.00 Pecha kucha-foredrag til inspirasjon
17.00 Basseng og badstu
19.00 Middag og fest på Hansstuen
Parallelt med treningsbolken kl. 12.30-15.15 blir det mulig å benytte seg av massasje-tilbudene fra Gun Ellen M. Stranden, se under. Det blir også mulig å ta en tur ned i spinning-salen – for eksempel i stedet for noen av treningstypene i løpet av første halvdel av dagen. Det er selvfølgelig også mulig å bare stå over noen av timene og rett og slett hygge seg sammen – med frisk frukt, kaffe og sosialt samvær.

Påmelding

Send e-post til friskogfestlig@gmail.com med navn og telefonnummer. NB! Påmeldingen er bindende, og registreres når du har betalt kr. 550,- til konto 1208.51. 98368. Husk å merke innbetalingen med navn! Et eventuelt overskudd går til neste års arrangement, eller til et godt formål bli blir enige om.

Yogamassasje

Gun Ellen Marie Stranden er utdannet yogamassør, og tilbyr 20-minutters massasjer kl. 12.30-15.15 denne dagen. Du kan velge mellom hodebunns- og ansiktsmassasje, eller nakke-og skuldermassasje. Kr. 175,- per behandling. Betales kontant eller til bankkonto etter avtale. Vil du forhåndsbestille time? Send sms til Gun Ellen, 41905734. Vi henger opp liste med ledige timer på selve dagen.

Har du lyst til å holde en Pecha Kucha (miniforedrag)?

PechaKucha er en presentasjonsform; korte og informative foredrag ved hjelp av bilder eller multimedia. Formatet er vanligvis 20 bilder på 20 sekunder hver, dvs. 6 minutter og 40 sekunder per foredrag. For vårt arrangement har vi valgt å korte ned til 12 bilder á 30 sekunder, altså 6 minutter til sammen. Vi ønsker å fylle ca. én time med slike foredrag, og trenger derfor 8-10 foredragsholdere. Noen har allerede meldt sin interesse! Temaet velger du selv, det kan være alt fra en hobby, en opplevelse, en anekdote, vitenskap, kunst, en god bok du har lest, noe som inspirerer deg, en historie om en person eller et sted – kort sagt alt mellom himmel og jord.

Meld fra til oss på friskogfestlig@gmail.com hvis du vil bidra!

nyoppussabasseng
Basseng og badstu er til vår disposisjon kl. 17-18.30