Pensjonistforeningen har sitt månedlige møte onsdag 4.mai, og arrangerer sin årlige tur 26.mai.

«Jeg vil male dagen lys» på Fløygir onsdag 4.mai

«Jeg vil male dagen lys» er tittelen på programmet som Odd Georg Murud og Grethe Arntzen framfører på Fløygir onsdag 4. mai kl.18.00. Det er Feiring Pensjonistforening som arrangerer. Murud fra Gjerdrum er kjent for sine foredrag og kåserier om utallige kjente forfattere. Onsdag har han også med seg sin kone Grethe på en underholdende reise i sang, musikk, litteratur og lyrikk. Som vanlig består kvelden også av eldrepolitisk orientering og utlodning.

Busstur og Munch 26.mai

Pensjonistene i Feiring arrangerer busstur til Åsgårdstrand torsdag 26. mai. Her skal deltakerne besøke Munchs hus og flere steder med motiver fra mange av Munchs kjente bilder. Blant annet «Pikene på broen» fra brygga, «Livets dans» fra havneområdet, «Stormen» malt foran gamle Grand Hotell og «Kvinner» malt nedenfor Munchs hus.

Påmelding til turen skjer til Bjarne Fagerli, tlf. 958 62 605, innen 12. mai.

Både busstur og onsdagens møte er åpent for alle.

munch
Bilde: www.youtube.com