Hipp hipp hipp HURRA!

Barnetoget var lengre, smilene større, hurraropene sterkere, og uteplassen på Fløygir mer tettpakka enn vi kan huske. For første gang på flere år var det strålende sol, god temperatur og ingen fare for nedbør.

Etter velkomst og underholdning ved Feiring skole, gikk barnetoget sørover, via Kommun´, bortover FV 33 og opp Kjerkelinna. Mange deltok på gudstjenesten i Feiring kirke, og de aller fleste tok turen til Fløygir etter barnetoget.

På Fløygir var det feiende flott sang ved 3. og 4.trinn. Celina og Carina fra 8.trinn holdt fin 17.maitale, og det var selvsagt tradisjonelle leker for unga: det ble hoppet i sekk, kastet på blikkbokser og hamret i planker. I tillegg fikk mange prøve kunsten å gå på stylter i løpet av dagen.

17.mai-komiteen og foresatte på mellomtrinnet gjorde en imponerende jobb med arrangementet. Det er mye som skal planlegges og ordnes for at hundrevis av mennesker skal kunne nyte dagen: fastsette program, innkjøp og avvikling av kiosk, loddsalg, bord og stoler, trafikksikkerhet, faner og flagg, for å nevne noe. Oppholdsvær og ny uteplatting bidro til at avvikling av kiosken gikk uten problemer.

image
Feststemte jenter før barnetoget: Tuva, Maria, Silje og Anne
sang
Laurits, Karsten og Trym synger dagen inn, med sitt bidrag til Feiring skole MGP.
image
Flott og langt barnetog gjennom Feiring i år
17.mai
Blide fjes og skyfri himmel.
russ
Vi er glad for at Feiring-russen kommer hjem for å lage liv i barnetoget!
17.mai
Liv og røre under barnelekene.
Bunadsfremvisning 1
Mange flotte bunader å se på Fløygir i år.
Utenfor Fløygir
Fullt på Fløygirplassen under årets 17.mai-feiring

 

17.mai
Det «pimpa» stedsnavnsskiltet vårt fikk sendetid på selveste NRK1 på nasjonaldagen!