Søndag 5.juni 2016 er det klart for Mjøsa Rundt igjen! Det tradisjonsrike rittet i regi av Feiring IL arrangeres i år for 42.gang. Foreløpig er det 117 påmeldte ryttere, men det ventes en god del påmeldinger siste uka. Det har vært noen utfordringer og usikkerhetsmomenter knyttet til årets ritt, da det drives vegarbeid på flere strekninger langs løypa, i tillegg til at deltakerantallet har vært synkende de siste årene. Feiring IL har likevel besluttet å gjennomføre årets ritt. Det vil kreve storstilt dugnadsinnsats fra Feiring-folket, og Ragnar Flesvik i arrangørgruppa er svært glad for å kunne meddele at mannskapslista allerede er fylt opp. Han vil gjerne rette en stor takk til alle frivillige som stiller opp og som gjør dette arrangementet mulig. -Vi sparer mye penger på å være sjølberga med vakthold og annen bemanning, sier Ragnar, som berømmer hovedstyret og undergruppene for å ha stått på.

Det er start og målgang ved Feiring skole. – Det er hyggelig om folk kommer slik at det blir litt liv når rytterne kommer i mål.  Vi håper på strålende vær og et godt ritt 5. juni, avslutter Ragnar Flesvik.

Meld deg på til Mjøsa Rundt 2016 her

Pulje 23 Eidsvoll/Feiring på vei forbi Flesvik rett etter start.
Pulje 23 Eidsvoll/Feiring på vei forbi Flesvik rett etter start for Mjøsa Rundt i 2013.

 

mjosa rundt
Det er mange poster som skal bemannes for å gjennomføre et ritt. Her fra matstasjonen på Gata.