sthans

Lørdag 25.juni inviterer vi til Midtsommer-Feiring i Årneslandet! Det blir grilling, leking, langbord og sang rundt bålet, akkurat sånn vi vil ha det når bygda er på sitt lyseste og fineste.

Siden 2006 har vi arrangert midtsommerfestivalen «Moro ved Mjøsa», med arrangementer over flere dager.  -I år har vi valgt å skalere ned og legge kreftene inn på å lage en skikkelig midtsommeraften ved Mjøsas bredd, sier PR-minister Tanja B.Halvorsen.

Arrangementet starter kl. 16.00, med leker for unga – og med sterk oppfordring for de voksne om å bli med på leken! Grillene tennes kl. 17.00. -Vi dekker langbord med midtsommerblomster, og håper folk vil hygge seg rundt bordene og fortsette leken på gressplenen. Kl. 18.45 blir det høytidelig åpning av vanntrampolina, før St.hansbålet tennes kl. 19.00. Det blir gitarklang og allsang, og det er lov å bli sittende lenge utover den lyse sommernatta, sier PR-ministeren, som spesielt ønsker velkommen til bygdas nye innbyggere.

-Midtsommerfeiringen har lange tradisjoner i Feiring, og vi håper selvsagt på godt vær og at mange finner veien til Årneslandet denne eftan!

Vi lager så lange langbord vi får til, med det vi har tilgjengelig. Det er nok behov for å skjøte på med campingbord etc., så ta det med hvis du har!

image
Offisiell åpning av vanntrampolina

Åneskøl opp

Tidligere på dagen arrangeres motbakkløpet Åneskøl opp. Det har start i Årneslandet kl. 13.00, og det blir premieutdeling samme sted ca. kl. 15.30. -Det er veldig hyggelig om mange tar turen opp til toppen denne dagen og lager litt liv langs løypa og ved målgang, sier løpssjef Sveinung Svendby. Han oppfordrer også folk til å møte opp i Årneslandet for å få med seg premieutdelinga, før midtsommerarrangementet altså starter kl. 16.00.

Åneskøl opp
Fra starten av motbakkeløpet Åneskøl opp.