Den klassiske midtsommerkampen mellom Stian Allstars (les: Feiring young boys) og Feiring County Football Club (Feiring old boys) spilles i år på kunstgrasbanen fredag 24. juni. Det spilles på full bane med 9 spillere på hvert lag, med avspark til klassisk Champions League-tid kl. 20:45. -Det blir tilhørende selvironiske selvhøytideligheter som speakertjeneste, innmars, lagopplesing, vinking til publikum og avsynging av Feiringsangen m.m, sier FCFCs markedsføringsansvarlig, Vegard Halvorsen, og legger til at dette selvsagt gjør mest ut av seg om det er mye publikum til stede.

Tidspunktet tillater at publikum kan varme opp med rockegudstjeneste i Feiring kirke. -Det seine avsparket legger også til rette for at de to lagenes spillere avslutter duellen med en kald øl hver i forbrødringens tegn etter kampslutt, forhåpentligvis med påfølgende bankett, opplyser FCFC-manager Tore Nedrebø. Det blir selvfølgelig også åpen kiosk med sedvanlig utvalg.

fcfc
FCFCs djerve, gråstenkte karer øver inn Feiringsangen før fredagens lokaloppgjør mot ungkalvene i bygda.

 

Fotballkamp mellom FCFC mot Stian Allstars
Fotballkamp mellom FCFC mot Stian Allstars har de siste årene vært et populært innslag i midtsommerfeiringa.