Torsdag 21.juli kl. 19.00 kommer Fredholms trio til Feiring, og gir oss en sommerkonsert under bjørkene ute på Fløygir. Fredholms trio består av Evald Fredholm på sang, Elin Christensen på fele og Ole Nilssen på trekkspill.

Evald Fredholm kommer fra Totenvika og har spilt i Feiring ved flere anledninger. Han gleder seg til å komme tilbake til nabobygda på sommerkonsert!

Billetter kr. 180,- . Barn under 16 år: kr. 50,- En kopp kaffe og ei totenkringle er inkludert i billetten! Billetter kjøpes ved inngangen.

Velkommen til en musikalsk sommerkveld!

fredholm2
F.v Evald Fredholm, Elin Christensen og Ole Nilssen kommer til Fløygir 21.7

Om Fredholms trio

Fredholms trio er ein trio som fornyar vise-/ folkemusikktradisjonen med gnistrende virtuost spel, nyskapande arrangement, og god formidling. Medlemmene i trioen er blant Norges fremste instrumentalister i sin generasjon, og har lekt seg saman til eit unikt utrykk. I 2015 turnerte dei med produksjonen ”Prøysen, Piaf og Paganini”, og tok store og små lokalar med storm. Med ein folkeleg visesongar, ein folkemusikar på trekkspel, og ein klassisk fiolinist har trioen mange estetiske og musikalske moglegheiter, noko dei utnytter til det fulle. Her finns Prøysen sitt fleirdimensjonale univers, der dansemusikken til Prøysen er i fokus. Ein høyrer taktskifte frå” Tango for to” på Hedmarken til fransk sigøynertango ala Piaf og sirlige fiolintriller frå Paganini. Å synleggjera eit mindre kjent stoff for eit trufast publikum er viktig – og trioen grev djupt i materialet for å finne gode slåttar.