Onsdag 27. juli kl.10.00 er det dugnad i Feiring jernverk. Da skal hele museumsområdet klargjøres før jernverkshelga 5., 6. og 7. august. Det vil si øvingsuka med 36 voksne og 23 unger som skuespillere, to griser, en hest, fire musikere og en regissør starter fredag 29. juli, og da må alt være klart. Gras må slås og rakes, lauvskau og teinung må ryddes og saumøkk må fjernes. Stein som ligger igjen etter fjorårets restaurering av murer må også flyttes og fjernes. Ved Carsten Ankers lysthus trengs det også rydding før storinnrykket i jernverkshelga.

– Derfor, ta med hele familien og møt opp på dugnaden førstkommende onsdag. Ta gjerne med ei rive, teinungsaks, øks, arbeidshansker, termos og matpakke. Vi begynner altså kl. 10.00 og og holder på til ca. 18.00 eller til jobben er gjort, meldes det fra Feiring Jernverks Venner og styret for Jernverkshelga.

jernverket_eline