Søndag 23.oktober kl 19.00 blir det liv i Feiring kirke! Da kommer musikeren Palle Wagnberg med sine tangenter, og Feiring stiller selvsagt med det ypperste av medmusikanter i Egil Arne Bakken (trommer) og Rune Melby (gitar).

Palle er kanskje mest kjent som organist, komponist og vokalist i den norsk-svenske jazzgruppen «The Real Thing.» Ved siden av jazzkarrieren har han i også opptrådt som visetolker. Med «Gullkorn fra den svenske viseskatten» gjestet han Fløygir i 2012.

Billetter:

Reserver billetter hos kirkekontoret, betal i døra før konserten starter.

Kirkekontoret v/ Irén Hartz Sandviken: 93271196 eller 63965220

Voksne: 150 kr. Barn over 6 år: 50 kr

Arr. Feiring Menighetsråd

palle

Palle Wagnberg

Paul «Palle» Wagnberg er opprinnelig svensk, født i Norrköping i 1961. Han har jobbet som profesjonell musiker siden 1985. På denne tiden flyttet han også til Norge, hvor han er bosatt i dag. Paul Wagnbergs spillestil er tydelig influert av Jimmy Smith, som revolusjonerte bruken av Hammondorgelet og utviklet en ny form for orgeljazz på 1950 – tallet. Mange har fulgt i hans fotspor, og Paul Wagnberg er en av dagens fremste representanter for denne musikkformen. Samtidig tilfører han musikken nye elementer som resulterer i en egen, unik stil.

Det er en opplevelse å se Paul Wagnberg på scenen, ikke minst på grunn av det utrolige fotarbeidet.  Pedalene på B3’en trakteres med en hurtighet og nøyaktighet som få, hvis noen, kan matche.