Mandagstreninga fortsetter denne høsten! Mandag 22.august og mandag 29.august trener vi ute. 5.september er vi klare for høstens første innetrening på Feiringklinikken.

Mandag 22.august går treningsturen til Årneskollen. Mandag 29.august går vi til Skreikampen via Harale. Oppmøte på Fløygir kl. 18.00 begge dagene.

Trim_arneskollen
Spreke damer på Feirings tak.

Vil du være instruktør?

Instruktørjobben for mandagstreninga er basert på frivillighet, og etter at vår faste trener Nina takket av etter 10 år, har flere prøvd seg som instruktør. Lisa og Solveig fortsetter i høst, men spør også: Har du lyst til å prøve? Step, aerobic, styrketrening, eller noe annet som passer inn i en gymsal – vi vil gjerne ha variasjon og inspirasjon inn i vår ukentlige trening! Du trenger ikke forplikte deg til å holde faste treninger i første omgang, meld deg gjerne til en prøvetime! Mandagsdamene er en takknemlig og raus gjeng. Ta kontakt med Solveig Fagerli på tlf. 99358860.