Feiring Pensjonistforening feirer 30-årsjubileum i år, og søndag 11. september kl. 19.00 inviterer til foreningen til konsert på Fløygir med hele Norges GT-Sara og Arvid «Akke» Strand.

Det blir en konsert med herlig blanding av god sang og musikk, litt historier og GT-Saras utfordring for lattermusklene! Bandet består av Dag Yri, Geir Asprusten og Glenn Trandum.

GT-Sara er snart 92 år, men er still going. Hun er Norges eldste komiker og sanger, kjent fra både TV, radio og ikke minst utallige show, cd-utgivelser og opptredener i hele landet. Hun serverer sine historier og betraktninger, og ikke minst sanger av både Alf Prøysen, Sara Leander og mange flere. Det er en stund siden GT-Sara gjestet Fløygir, men mange i Feiring husker henne helt fra 1960-tallet da hun opptrådte på både Fløygir og Mjøsstrand.

akke_gtsara2
Musikalsk radarpar: Arvid «Akke» Strand og Gerd Thoreid alias GT-Sara.

Arvid «Akke» Strand bringer også fram minner fra 60-åra i Feiring da han spilte i flere band, mens først og fremst «The Bumble Bees» der flere unge Feiring-gutter var med. De holdt på helt til 1972, og hadde blant annet Al Bishop, kjent fra «Deep River Boys», som vokalist.

«Akke» hadde mange års pause fra sang og musikk, men har i de seinere åra spesialisert seg på Jim Reeves og Johnny Cash, og det er nettopp disse vi får høre mer av på Fløygir. Konserten inneholder de mest kjente og kjære sangene til både Reeves og Cash (I love you because, Four walls, Welcome to my world, Folsom prison blues, Sunday morning coming down), samt mange historier fra deres liv, både musikalsk og privat.

GT-Sara og «Akke» har hatt kjempesuksess med sine felles konserter. Nå har altså turen kommet til Feiring og Fløygir.

Alle, både unge og eldre, er velkommen!

Billetter kr 200,- selges i døra. Barn under 12 år gratis. Kafé i veslesalen fra kl. 18.00.


Mer informasjon fra Feiring Pensjonistforening:

Lev livet levende!

Onsdag 7. september skal Feiring Pensjonistforening ha høstens første medlemsmøte. Da kommer Knut Magne Ellingsen og holder et humørfylt og inspirerende kåseri som han har kalt «Lev livet levende». Det handler om hvordan vi kan leve det gode livet ved å se på mulighetene og ikke hindres av begrensningene. Elingsen har de siste tretti årene arbeidet i ledelsen i flere organisasjoner for pasienter og funksjonshemmede.

Jubileumsmiddag

Foruten jubileumskonserten søndag 11. september, skal pensjonistforeningens 30-årsjubileum markeres med jubileumsfest med middag på Fløygir lørdag 5. november. Da inviteres alle medlemmer med partnere.