Nå står de endelig ferdig, de etterlengta klasseromma i 3.etasje på skolen. Tirsdag 6.september kl. 11.00 blir det høytidelig åpning.

-Det voksende elevtallet de siste årene har vært gledelig, men utfordrende rent plassmessig, forteller rektor Vibeke Melby. Hun er glad over å endelig kunne ta i bruk nye, lyse klasserom i den tidligere vaktmesterboligen. Det er mellomtrinnet som får gleden av å flytte inn i klasserommene med Eidsvollskolenes flotteste utsikt. Det letter presset på klasserommene nedover i etasjene, og spesielt glad er rektor Melby for at de nå slipper å bruke SFO-rommet i underetasjen som undervisningsrom.

Les også:

Ønsker velkommen inn i nye skolerom (feiring.info mars 2016)

Tirsdag 6.september kl. 11.00 klipper varaordfører Einar Madsen snora, og folk fra bygda ønskes hjertelig velkommen til å overvære åpningen!

Klasserom 2-1
Bildet er tatt i mars, så arbeidet har tatt sin tid, men nå står klasserommene ferdig. Kom og se hvor flott det er blitt.