Fredag kveld/natt til lørdag hadde kiosken til idrettslaget nok en gang besøk av ubudne gjester. Denne gangen ble det gått hardere til verks enn forrige helg. Den store ruta foran på kiosken er knust og noen har vært inne og forsynt seg med potetgull og juicebokser. Det var tilgriset en del inne i kiosken. Det er også ”høgd” flere hakk i inngangsdøra. Aktiviteten har altså ikke gått lydløst for seg.

Det er funnet potetgullposer, juicebokser og andre gjenstander fra kiosken i området rundt kiosken og ved skolen.

Blant annet er det tydelig at de ubudne gjestene har oppholdt seg ved inngangspartiet til skolen der det lå igjen en del saker fra kiosken. En sykkel som stod i sykkelstativet ved skolen er også trolig benyttet av de samme ”gjestene”.

Funn ved kiosken tyder på at noen har kuttet seg og har blødd.

Dersom noen har gjort observasjoner på skolens område samt området ved kiosken på fredag kveld/natt til lørdag, eller har andre opplysninger, ta kontakt med Kenneth Flatmo på tlf 91882274.

Forholdet er politianmeldt og politiet har vært på stedet og sikret ulike spor.

Kiosk_innbrudd