Har du gamle mobiltelefoner liggende i skuffen? Nå kan du bli kvitt dem enkelt – og hjelpe Feiring idrettslag samtidig!

Ta med deg telefonene til kiosken på kunstgrasbana eller til Feiring Coop Marked. Begge steder finner du en grønn innsamlingspose du kan legge telefonen i. For hver telefon vi samler inn på dugnad, får idrettslaget 30 kroner.
Siste frist for innlevering er 22. oktober. Takk for hjelpa!

Telenors mobilretur er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund og Telenor – med mål om å bevare miljøet og hindre unødvendig forbruk av naturressurser. Vi vil beholde den hvite vinteren, det blå vannet og det grønne gresset som er viktig for idretten! Siden 2009 er 600.000 mobiler samlet inn av hundrevis av idrettslag. De brukte telefonene blir enten resirkulert eller restaurert og solgt i Asia. Det er kun Alternativ Data AS som har lov til å åpne innsamlingsposene, og de følger strenge rutiner for sikkerhet.