Søndag 2.oktober blir det tur til Lusivegg.
Trim- og turgruppa i idrettslaget, i samarbeid med restaureringsgruppa i Totenvika og Frivilligsentralen i Eidvoll, arrangerertur til hytta der Arthur «Ture» Svendsen Sølver bodde det meste av sitt liv.

Lusivegg
Tømmerkoia «Lusivegg» er under restaurering.
Skilt_lusivegg
Splitter nye skilt viser veien til Lusivegg og Bjønnhaugen.

Det er flere veier og stier frem til hytta, som ligger på grensa mellom Østre Toten og Feiring rett øst for allmenningshytta Bjønnhaugen. Det blir merket løype fra Bergersetra ved Skomakertjernet. Vegen fra Dalen (Sandvikbekken) vil være åpen denne dagen. Det er 1,7 km fra enden på denne vegen og frem til hytta. Samling ved hytta, kulturelt innslag og foredrag om «Ture» kl.1200.

Lusivegg
Ture levde livet alene i ei hytte i skogen. Nå skal historien om han fram i lyset.
Tyttebaer
Skogen bugner av tyttebær, melder arrangørene.