Fredag 18.november kl.19.00 har Eidsvoll Amatørteater premiere på «Den Stundesløse» av Ludvig Holberg. Lars Trygve Rømmerud fra Feiring spiller tittelrollen. Instruktør og Feiring-venn Jens R.Christiansen vil gjerne ha salen i Panorama full av feringer på premieren! Vil du være med? Meld deg på ved å sende mail til info@feiring.info, innen fredag 30.september kl. 15, så reserverer vi billetter samlet (kr. 250,-)! Blir vi en gjeng kan vi samkjøre og kanskje gå ut og spise eller ta et glass et sted enten før eller etter forestillingen.

lt
Lars Trygve Rømmerud spiller tittelrollen i «Den Stundesløse».

Om stykket:

”Den stundesløse” av Ludvig Holberg er en sprudlende, klassisk komedie om innbilt stress og kjærlighet!

 Herr Vielgeschrey er helt overbevist om at han har så forferdelig mye viktig å gjøre. Han stresser omkring og klager over at han har dårlig tid. Men egentlig får han ikke gjort noe som helst. Ulykkeligvis har han i farten kommet til å love bort sin skjønne datter Leonora til bokholder Madsens sønn Peder.

Vielgeschrey bryr seg ikke om at Leonora egentlig elsker Leander. Men stuepiken Pernille finner seg ikke i at kjærligheten ofres på et så skammelig vis. Hun utnytter Vielgescheys svakheter og tar sakens videre gang i sine egne hender.

Med kvinnelist, narrestreker og forvekslinger sørger hun for at både fornuften og kjærligheten seirer til slutt!

Instruktør for forestillingen er Jens R. Christiansen