Vokalgruppa Bris fra Feiring har inngått et spennende samarbeid med Kolon, ei vokalgruppe fra Jessheim. Lørdag 29. oktober klokken 13.00 blir det konsert med tema kjærlighet.

Kolon og Bris møtes på halvveien og inviterer til høstlig stemning med varme toner på Galleri Festiviteten, tvers over veien for Eidsvollsbygningen på Eidsvoll Verk. Konserten varer i ca. 75 minutter, og du kan kjøpe med deg lunsj eller kaffe og kake fra Coffee Too i kjelleren.

Det blir fremført tekster skrevet av blant andre Alf Prøysen, Henrik Wergeland og William Shakespeare, tonesatt av komponister fra Toten, Sverige og USA. Lederne for de to vokalensemblene er Linnéa Sundfær Haug og Morten Fallet Haugli, og de vil også fremføre hvert sitt solonummer. Korene vil opptre noe hver for seg og noe sammen, og med oss for anledningen har vi pianist Ragnhild Briseid.

briskolon

Spennende samarbeid over kommunegrensa

Det er sangpedagog Mona Julsrud som har spilt rollen som «Kirsten giftekniv», forteller Morten Haugli. -Hun har jobbet med begge korene, og mente vi burde få til et samarbeid, og etter at vi møttes før sommeren har reisen mot denne konserten vært god. Begge ensemblene har ni sangere, og det er spennende og utfordrende å komme sammen som et større kor, sier Morten som ønsker alle velkommen til en spennende musikalsk opplevelse.

Biletter kr. 200.- (150.- for kormedlemmer).

briskolon4

fancies