Lego er mer enn lego! Det er også sau, ulv og roboter. I år stiller Feiring skole med to lag til First Lego League. Vi følger lagene i deres forberedelser til landsdelskonkurransen på Gjøvik 12.november, og har fått følgende rapport fra årets rekruttlag:

Sau, ulv og roboter

Dette er en video som Hedda Svendby, Emma Holen, Ingeborg D.V. Bunæs, Margret O. Einarsdottir og Signe Nordahl i 7. klasse på Feiring skole har laget i forbindelse med First Lego League.
Laget heter Feiring Legobyggerlaug Rekrutt. Ungdomskolen har også et lag som heter Feiring Legobyggerlaug.
First Lego League er en konkurranse i mange land hvor en av oppgavene er å programmere en robot. Dette er det Kenneth Solnes, Karl Philip T. Kristensen, Jørgen Løken og David Ekornholmen som driver med. Roboten skal kjøre rundt på et bord, og utføre forskjellige oppgaver. Det er én del av First Lego League.
legokickoff
Elever fra Feiring skole stiller i årets First Lego League. Tema for årets konkurranse er «dyr».
Den andre oppgaven er at man skal finne et problem som oppstår i dyreverdenen, og prøve å finne en slags «løsning» på dette.
Feiring Legobyggerlaug Rekrutt har valgt temaet Sau og Ulv. De jobber med dette på skolen. De har funnet på en slags «plan», og den skal vises fram på finalen på Gjøvik 12. november. De skal også vise denne videoen der, for å vise problemet.
Det laget som vinner på Gjøvik går videre til Skandinavisk finale i Bodø den 3. desember.
Følg Feiring-lagene på Instagram:
@teamfeiringlegobyggerlaug
@feiringfllrekrutt
Se videoen her!