I kveld ble det klart at de 16 snøkrystallene som skal danne julegata i Feiring, ikke når fram i tide til den annonserte julegateåpningen fredag kveld. -Stjernene ligger på et lager i Portugal. Vi har gjort alt som står i vår makt for å få dem hit, men nå må vi innse at vi ikke fikk det til, sier en skuffet kulturminister Inger Melby. For å få vist fram hva vi snakker om, har Inger skaffet en tilsvarende stjerne fra Dal Vel, som vil bli montert og tent under fredagens julegrantenning på Feiringtunet. Når våre egne ankommer i neste uke, vil de bli montert og folk kan endelig ta «julegata» i øyesyn.

Men vi lar ikke dette legge noen demper på førjuls-Feiring! Julegrantenning på Coop går som planlagt, med gang rundt juletreet, nisse og alt som hører til. Deretter blir det fakkeltog til Fløygir, hvor utebodene er åpne og du ønskes velkommen til julequiz i Veslesalen.

Deretter er det julemarked hele helga, med aktiviteter og åpne boder og kafé.