Velkommen til 4.dagsfest på Fløygir onsdag 28.desember! Festen er for voksne i alle aldere, og det legendariske Feiringbandet Telepøbbies sørger for å fylle dansegulvet.

Les mer om Telepøbbies her! (feiring.info desember 2015)

telepobbies-samlet
Gutta i Telepøbbies sørger for god dansemusikk på 4.dagsfesten. F.v: Jan Langgård, Vidar Lindstad, Richard Limbodal, Bård Rundhaugen og Leif Erik Fjøsne.

Nytt av året er at vi inviterer til vorspiel på Fløygir fra kl. 19.00. Da blir det musikk på anlegget og matsalg i kiosken.

-Vi vil utnytte kvelden, og håper folk har lyst til å komme tidlig, sier Inger Melby i kulturdepartementet, som står som arrangør.

4.dagsfesten er en av Feirings mest tradisjonsrike julearrangementer. 4.dagsfesten på Fløygir er kjent for å samle folk på tvers av generasjoner, og er et populært samlingssted for utflytta feringer på juleferie i hjembygda.

Vi ses på Fløygir!

  • Ingen skjenkebevilling
  • Inngang kr. 200,- (kontant, ikke forhåndssalg)

Øving på gamle Minnekroa

Gutta i Telepøbbies spiller i mange ulike bandkonstellasjoner, men å opptre sammen, gjør de bare i sjeldne anledninger, som på 4.dagsfest på Fløygir. Utskremte medlemmer av PR-departementet fikk i forrige uke overvære ei høyst sjelden øving på gamle Minnekroa, og spår at det blir både dans og allsang på 4.dagsfesten.

telepubs

«Vi ser mye rart fra scena, blant annet mange interessante taktarter og ymse kroppsbeherskelse»

Det blir gjenhør med mange slagere, og gutta har spelt i såpass mange år at de kan forutse stemningen: -Folk pleier å våkne når vi drar i gang «Levva livet», sier vokalist Richard Limbodal. – Ja, og når vi speller «I feel like av woman», da kommer linedancefolket, supplerer gitarist Leif Erik Fjøsne. De lover at siste låt blir av det rolige slaget, og de anbefaler i den forbindelse at folk prioriterer å danse med partneren sin. -Det blir bare ei rolig låt. Blir det mange etter nann, går det gæli, sier trommis Bård Rundhaugen.

Hvorfor går folk på 4.dagsfest? En liten spørreundersøkelse.

Vi i pr-departementet ville lodde stemningen for deltakelse på 4. dagsfest på Fløygir, og tok en runde på Coop og spurte de vi møtte.
-Skal du på 4. dagsfest i år? Og hva er i tilfellet den viktigste grunnen til at du går?
Her er svarene vi fikk:

Ja, jeg skal! Fordi det var så moro i fjor. Jeg gleder meg til å skravle med folk!

Er jeg i form så går jeg. Det viktigste er å treffe gamle kjente!

Ja, jeg skal på Fløygir 4. dag. Da skal jeg danse av meg stresset fra før jul, og le og prate høyt og mye.

Jeg skulle gjerne, men var uheldig i år og skal jobbe hele romjula.

Jeg drar på fest 4. dag for å treffe utflytta feringer som kommer hemmat. Og så har jo Telepøbbies øvd! Forventningene er høye. Det blir full pakke i år, altså vorspiel, fest og nachspiel. Jeg veit ikke om kona er klar over det men.

Ja, jeg skal. Hvorfor? Litt av alt, treffe kjente, og fordi jeg bor i bygda og jeg trur ikke det skjer noe annet den kvelden, hehe.

Jeg vil gjerne komma jeg, hvis det er barnepass på hyggerommet…

Ja, jeg skal! Det er fordi det er fest! Og for å treffe folk jeg ikke ser så ofte.

Jo, jeg skal på fest for å sanke komplimenter og danse så jeg skjems dagen etter.

Ja, jeg skal! For å prate og drikke vin – og danse. Garantert moro. Fælt å gå glipp av det, a gitt!

4-dagsbanner