Feiringregjeringa går inn i sitt tolvte år, og søndag 5.februar er det igjen klart for Feiringtinget. Fram til da jobber valgkomiteen med å finne kandidater til ministre og arbeidsgrupper til de fem «departementene» PR, næring, kultur, finans og oppvekst.

Lurer du på hva Feiringregjeringa driver med og hva som rører seg i bygda? Les vår årskavalkade 2016 her!

Nytt av året er at vi foreslår en «sammensmeltning» av oppvekstdepartementet og Feiring ungdomslag. Er du interessert i å jobbe med aktiviteter for barn og unge og med å bevare Fløygir som et forsamlingshus for alle, bli med i det nye ungdomslaget eller i driftsstyret for Fløygir!

Feiringregjeringa har som sitt slagord «Feiring – et bedre sted å bo». Vil du bidra til at Feiring fortsetter å være ei god bygd å bo i? Da vil vi gjerne ha deg med i Feiringregjeringa! Kast all beskjedenhet til side, og meld deg til valgkomiteen, på epostadresse info@feiring.info.

Feiringregjeringa 2016: fv. kulturminister Inger Melby, oppvekstminister Torill Tingvold, PR-minister Tanja B Halvorsen, finansminister Per-Otto Flesvik, næringsminister Øystein Haugen og sekretær Hanne Jevnaker.