Har du klær og utstyr du ikke har bruk for lengre? Da vil Feiring skole gjerne ha det, for å gi det videre til de som trenger det! I forbindelse med nærmiljøuka, som har tema «Feiring skole redder verden – litt», samarbeider 5.-10.trinn med Lions Eidsvoll om å samle inn klær og utstyr til et barnehjem i Litauen. -På dette barnehjemmet bor det barn opp til 18 år, og det er mangel på det meste, forteller lokal organisator Kai Melby. Mandag var han og prosjektleder Einar Kjøren på skolen for å fortelle elevene om prosjektet de driver.  I vår skal de kjøre en lastebil med innsamlede klær og saker til Litauen. Etter turen vil Kai komme tilbake til skolen og vise bilder og fortelle om sine inntrykk.

Har du noe å avse? Her er noen praktiske opplysninger:

  • Klær og utstyr må være rent og helt og bruktbart
  • Pakk det i pappesker, gjerne banankasser, merket kjønn og ca. alder
  • Kan leveres i gymsalen på Feiring skole under Åpen dag mandag 30.januar fra kl. 17.00.
  • De tar i mot klær til både barn og voksne. De største barna bruker voksenstørrelser.

Byttestasjon

Elevene vil også organisere en byttestasjon for klær og sportsutstyr, hvor du kan komme med det du ikke trenger og kanskje få byttet til deg noe du trenger. NB. Det er ikke mulighet for å sette igjen det man ikke får byttet.

Einar Kjøren fra Eidsvoll Lions kom til Feiring skole for å fortelle elevene om barnehjemsprosjektet i Litauen.