Bli med på en uforglemmelig tur rundt Mjøsa!

Også i år blir sykkelrittet Mjøsa Rundt arrangert, og er et turritt hvor alle kan melde seg på, og finnes i 2 forskjellige lengder. Så hvis du mangler et mål for nyttårsforsettet, har du et her!

 

Om rittet:

Sykkelrittet Mjøsa Rundt arrangeres i 2017 søndag 4. juni – 1. pinsedag. Det er 43. gang Feiring Idrettslag inviterer til det tradisjonelle turrittet!

Det gleder oss å fortelle at E6-utbyggingen mellom Espa og Minnesund endelig er ferdig, slik at Mjøsa rundt er tilbake på opprinnelig trasé. Rittet er da på ca 230 km, men det vil også være mulig å velge ruta over Mjøsbrua, og da blir turen på 180 km.

Nytt av året er at vi vurderer en ny trasé mellom Hamar og Tangen. For å slippe å kjøre gjennom Hamar og Stange har vi sett på muligheten for å kjøre fylkesveg 116 (ved Vang kirke), videre inn på fylkesveg 231 forbi Romedal og til Tangen. Fra Tangen og sørover vil rytterne bli møtt av en flott, nyanlagt veg med fin utsikt over Mjøsa og Feiring, og de kan skimte målområdet ved Feiring skole, men de må ta en tur nedom Minnesund før velfortjent premie, dusj og bevertning venter ved rittets slutt.

Rittet i 2017 er faktisk et jubileumsritt da det er 100 år siden arrangørklubben ble stiftet. Feiring Velocoped klub ble stiftet i 1917, og ikke mange årene etter hadde vi sykkelryttere helt i toppen av norsk sykkelsport. Etter noen tiår gikk velocopedklubben inn i det vi i dag kjenner som Feiring Idrettslag.

Mjøsa Rundt går alltid to uker før Trondheim-Oslo, og tusenvis av syklister har opp gjennom årene brukt dette rittet som en test og gjennomkjøring før Den Store Styrkeprøven.

Feiring IL ønsker deg velkommen til Mjøsa Rundt søndag 4. juni 2017!

 

Påmelding kan gjøres ved å følge denne lenken

Følg Mjøsa Rundt på Facebook

 

Har du ingen å sykle sammen med?

For folk i området er det mulig å ta kontakt med sykkelgruppa i Feiring Idrettslag eller Eidsvoll sykkelklubb