Legg søndagsturen til trivelige Almelistua!

Søndag 5.februar arrangerer Feiring idrettslag tur til Almelistua, hvor Jens og Bjørg Karin står klare til å ta i mot gjester. Almelistua kan du komme til både med ski, kjelke, spark eller til fots. -Det er fine skiløyper, men fortsatt lite snø, melder Kai Melby i trim- og turgruppa. På ski kan du f.eks gå fra Bjønntjennsbrenninga eller i løyper fra Minneåsen. Til fots går du fra Nordgardsgrinda og følger vegen fram til du ser hytta. Nordgardsgrinda kommer du til  hvis du følger vegen oppover forbi kjerka og ca. halvannen kilometer, ved lysløypa.

Hytta er åpen kl. 10-14. Salg av kaffe, te og sjokolade.

-Hjertelig velkommen skal dere være! Vi gleder oss til å være vertsskap for våre venner feringene, sier hytteeierne Jens og Bjørg Karin.

Skiturer vinteren 2017

Almelistua har fått et flott tilbygg siden forrige skisesong.