«Det hadde vært fint for unga å ha ei skøytebane ved skolen», sa en mor til en annen mor, som sa det til en far, og så henta de traktor og vannslange og satte i gang.

Dette er en historie fra virkeligheten, så nå blir det skøytebane på idrettsplassen!

-Vi har startet på jobben, men det gjenstår noen runder før den kan tas i bruk, sier Miriam Hagen. Sammen med Anett Kittelsen Flesvik og Arne Saxhaug brukte hun lørdagskvelden på å lage en is-såle som skal bli en skøytebane, foran kiosken på idrettsbana.

-Det er viktig at ingen går på området før bana er klar, sier Miriam, som ber foreldre opplyse unga om dette. Da kan vi kanskje få skøytebane om ikke så lenge, til glede for små og store, både i skoletida og ellers.

Hvis temperaturen holder seg noenlunde på den riktige sida, blir det skøytebane på idrettsplassen.