Kjellrun Wollvik har bodd i Feiring halve livet, men er nordlending i blod og hjerte. Nå inviterer hun med seg feringer til å oppleve vakre Nord-Norge, sommeren 2017.
-Som nordnorsk patriot har jeg lyst å invitere folk med til Bodø for å få en smakebit av denne vakre landsdelen. Bodø blir kalt «havørnbyen», og gir unike muligheter til å oppleve både vill natur, fjell/sjøliv og skikkelig byliv med både kulturelle aktiviteter, shopping, restaurantliv osv, sier Kjellrun. Hun mener det bør være store sjanser for å få med seg midnattsola, da reisen er lagt opp til månedsskiftet juni-juli.
Kjellrun vil nå lufte interessen for en slik tur blant feringene. Kanskje har du alltid drømt om en reise til Nord-Norge, men det har aldri blitt noe? Kanskje det kan bli aktuelt når flere reiser sammen, og man har med lokalkjente Kjellrun.
-Jeg vil gjerne lufte interessen, og tar gjerne i mot ønsker på hva programmet kan inneholde, men kan foreløpig kaste ut noen ideer: «Havrettsbord», tur til Kjerringøy, Saltstraumen, luftfartsmuseet, kirker. Mulighetene er mange, sier Kjellrun, som sikter seg mot ei langhelg torsdag 29.juni-søndag 3.juli. Hun anslår turen til å koste mellom 5 000 og 10 000 kroner, alt etter hva som legges opp av aktiviteter. Dette prisanslaget inkluderer flyreise og hotellopphold.
Interessert? Ta kontakt med Kjellrun på tlf. 95234475 eller på mail kjellrun_w@hotmail.com
-Håper på positiv respons. Kom gjerne med innspill og ideer, oppfordrer Kjellrun.
Vakre Kjerringøy. Foto: www.nordnorge.com