Feiring menighetsråd ønsker hjertelig velkommen til konsert med Roar Engelberg og Harry Andersen i Feiring kirke, søndag 12.mars kl. 19.00. Barnestuntkoret skal også opptre, så her blir det noe for enhver smak!

Konsert & repertoar

Dette sier artistene sjøl om programmet: -Vi presenterer et trivelig program med mye norsk musikk og litt eksotisk musikalsk krydder. Det blir både livlige valsetakter, lyriske visetoner, friske fjelltraller og virtuose bravournumre. Vi tar også med klassiske perler av Ole Bull og Edvard Grieg, samt nyoppdagede folkemusikkperler, samlet inn av bl.a. Harry Andersen. Noen salmetoner har vi også på programmet.

Vi prøver å tilrettelegge på best mulig måte for å skape et musikalsk “erindringsrom.”

Roar Engelberg og Harry Andersen

Det er et variert program med bred appell, og en lyrisk grunntone. Vi har allerede spilt over hundre konserter sammen på institusjoner over hele landet, og programmet har blitt veldig godt mottatt.

Harry Andersen og Roar Engelberg.

Utdrag fra repertoaret:

Fjelltrall av Egil Storbekken

Trønderbrura

Vårsøg av Henning Sommerro

Menuett i Mai og Polka av Vidar Sandbeck

Tango for to av Bjarne Amhdal

En sang om frihet av Mikis Teodorakis

Hora Stacatto av Grigoras Dinicu

Hildringstimen av Finn Ludt

Blott en dag av Cora Sandell

Den fyrste song av Lars Søraas

Tatervise ved bålet, trad.

Figaros arie av Rossini

Potpuri med viser av Evert Taube

Om musikerne:

Roar Engelberg har vært profesjonell panfløytist i over 25 år på topp internasjonalt nivå. Han har sin utdannelse fra Kunsthøyskolen i Amsterdam, hvor han oppnådde høyest mulig karakter etter sitt soliststudium. Han har gitt ut 13 CD`er innen forskjellige stilarter og har turnert landet rundt en rekke ganger med ulike besetninger, samt spilt på festivaler og turnert i en rekke land i Europa og Asia. Han har også gitt ut lærebok i panfløytespill og fått gitt ut egne komposisjoner i utlandet.

Harry Andersen er en av pionerene i trekkspill-Norge og var med på å bane vei for trekkspillet som instrument da han begynte sitt studium på Universitetet i Oslo 1970. Han har en bred musikalsk bakgrunn og har vært storbandleder og dirigent i tillegg til trekkspillsolist. Han trakterer den spesielle trekkspilltypen Bajan, med utvidet toneomfang og melodibass. Noe som åpner for et utvidet repertoar, også innen klassisk musikk. Han har hatt en rekke turneer innenlands og utenlands, bl.a. i USA hvor han har høstet stor anerkjennelse.

 

Billetter kjøpes i døra før konserten starter

Voksne: 150 kr

Barn/ ungdom 0-16 år: 50 kr

Dørene åpner kl. 18:30