Vi markerer oppstarten for nye Feiring ungdomslag

med informasjonsmøte, suppe og disco for unga på Fløygir!

*********

Er du barn eller ungdom i Feiring, foresatt til barn og ungdom, eller bare interessert i at barn og unge i bygda skal ha et godt tilbud? Bli med når vi markerer oppstarten av nye Feiring ungdomslag!

Hvor:       Fløygir

Når:        Tirsdag 7.mars

Du kan droppe middagen denne dagen – Feiring ungdomslag spanderer suppe og brød fra kl. 16.45.

Kl. 17.15 vil styret i ungdomslaget informere om planer og ta imot innspill. En representant fra Frilynt ungdomsforbund vil også være til stede og informere om det spennende kurs- og aktivitetstilbudet de kan by på. Kaffe og kjeks serveres samtidig og det er DISCO i Storsal for unger i alle aldere! Senest 18.00 avslutter vi infomøtet, men det blir mulighet for å sitte og prate litt, komme med innspill, melde seg inn i ungdomslaget osv. Kl. 18.30 starter Ungdomsklubben, så da må de voksne gå …