17.april (2.påskedag) legger «Danskebåten» fra kai i Oslo, med en haug av feringer ombord. I hvert fall hvis det går som presten vil.  – Det er vel ikke en typisk presteoppgave å dra med bygda på tur, men jeg er vel kanskje ikke en helt typisk prest heller, sier Terje. Prest, altså. Eller Kjølsvik, som noen påstår han heter.

Å invitere med bygdefolket på tur var en idé Terje fikk under forrige Rockegudstjeneste. -Det var så god stemning og jeg ble litt revet med. Og så sa jeg i fra om det der og da, og tanken slapp ikke senere heller, sier Terje. Han ble dermed sjølutnevnt reiseleder, og inviterer nå altså små og store, gamle og unge, med på 2 dagers minicruise til København med DFDS. -Dette er en tur for alle feringer og alle som føler seg knytta til bygda, sier han.

Terje forteller at de i første omgang er holdt av 60 plasser i 2- og 4-sengs lugarer, men dette kan utvides og tilpasses dersom noen har større krav til komfort.

Ankomst Oslo litt utpå dagen 19.april. NB: Tirsdag 18.april er det planleggingsdag på skolen.

Terje Prest inviterer med bygdefolket på tur! Foto: Geir Egil Skog, Romerikes Blad

 

Lugar

Pris i innvendig dobbel lugar kr-577,- pr. pers.
Pris i innvendig 4-sengs lugar kr.402,- pr. pers.

Mat
Frokost voksen kr.149,-
Barn 4-11 år får 50 % på frokost og de som er 0-3 år spiser gratis.
Koldtbord ekskl drikke kr.319,- pr. voksen
Barn i alder 4-11 år får 50 % rabatt på koldtbordet og de som er 0-3 år spiser gratis.

-Skulle det bli bryllup eller barnedåp i etterkant av turen, er det jo bare gøy.

Terje Prest

Påmelding

Påmelding innen utgangen av 12.mars: Send en e-post til: terje@eidsvoll.kirken.no – med navn, fødselsdato, og om dere vil ha frokost og koldbord sammen med oss andre.

www.danskebatene.no