Kulturdepartementets quiz på Fløygir er blitt så populært at folk nærmest tyter ut av Veslesalen. De siste gangene har arrangørene derfor måttet ta i bruk Storsalen. Har du enda ikke opplevd de sosiale quizkveldene på Fløygir? Fredag 17.mars er neste mulighet!

Vi åpner dørene kl. 19.00, og da er baren åpen. Kl. 20.00 starter quizen, etter at vi har satt sammen quiz-lag etter svært utspekulerte regler, som gjør at vi får blanda lag med god stemning. Her har du muligheten til å vri hjernen sammen med folk du aldri har prata med før!

Det blir to runder à 25 spørsmål. Erfaringen tilsier at kampviljen og kveruleringen tiltar mot siste halvdel av andre runde.

Når quizen er slutt, ca kl. 21.30, lager vi langbord, setter på speller’n, besøker baren på ny, og fortsetter den sosiale kvelden!

Grunnet skjenkebevilgning, har quiz-kveldene 18 årsgrense. Vi stenger kl. 00.30.