Fire hederskarer ble utnevnt til æresmedlemmer da Feiring idrettslag avholdt sitt årsmøte søndag.

Bjarne Lilleengen rundet nylig 90 år. Han har hele livet vært medlem av Feiring IL og opptatt av idrett og særlig sykkel. Han har vært leder av idrettslaget i to år og leder av sykkelgruppa i hele 15 år. Han stilte opp med premiesamlingen til Lilleengen-familien da Feiring IL ønsket å ha den utstilt i Totens sparebank sine lokaler i Feiring. Samlingen er nå utstilt på Coop Marked Feiringtunet.

Børre Brodshaug har også vært medlem av Feiring IL hele sitt liv og løpt utallige maraton, stafetter og andre løp for klubben. Han kan blant annet notere seg for samtlige Fjellmaraton, maraton i Tromsø og på Svalbard og en lang rekke UKI-karuseller, og han stiller alltid opp for klubben.

Også Per Fagerli og Jørn Brodshaug har vært medlemmer av Feiring IL hele livet, med sykkel som hovedinteresse. De har begge syklet samtlige Mjøsa rundt – i alt 42 ganger, og er også påmeldt til årets ritt 4. juni. De har også deltatt i Styrkeprøven og andre ritt. Er de ikke på sykkelsetet, møter de opp som arrangører.

«Alle sammen er hederskarer som fortjener æresmedlemsskap i Feiring IL», sier Even Anders Tosterud, leder av klubben. Han delte ut æresbevisene under årsmøtet søndag, da hver av de fire fikk overrakt et maleri av Stig Andresen.

LANG OG TRO TJENESTE: Bjarne Lilleengen, Børre Brodshaug, Per Fagerli og Jørn Brodshaug ble utnevnt til æresmedlemmer i Feiring IL under årsmøtet søndag. FOTO: Anne Ekornholmen