Det blir ny runde med Frisk & Festlig – en dag for damene, på Feiringklinikken og Hansstuen lørdag 29.april.

-Fjorårets arrangement ble en suksess, så vi har ikke noe i mot å gjenta det i år. Programmet blir stor sett likt som i fjor: variert trening, Pecha Kucha (miniforedrag), god mat, velvære og ikke minst mye skravling og soisalt samvær, sier initiativtakerne Nina S. Bakken, Anne Ekornholmen og Lisa Brodshaug.

Nei, det er ikke vekkelsesmøte, men et tredvetalls glade damer på årets hyggeligste treningsøkt!

I fjor deltok 38 damer på arrangementet. -I år har vi satt en maksgrense på 45 plasser, så her er det bare å kaste seg rundt, sier arrangørene. I år er «velvære»-delen utvidet: Negledesigner Frida April Dahl og hudpleiekonsulent Else K. Bjørnstad er til stede og gir behandlinger, tips og demonstrasjoner, og massør Lisabeth Bakke gir massasje. Mer informasjon om dette får du når du melder deg på.

Påmelding og deltageravgift

Deltakeravgift kr. 600,-. Dette inkluderer trening og basseng/badstu, foredrag, lunsj, middag (ikke vin/drikke til middag), velkomstdrink, «goodiebag», frukt og forfriskninger. Send e-post til friskogfestlig@gmail.com med navn og telefonnummer. Påmeldingen er bindende, og registreres når du har betalt kr. 600,- til konto 1208.51.98368.

Arrangørtrioen Nina S. Bakken, Anne Ekornholmen og Lisa Brodshaug

Feiringklinikken og Hansstuen

Første del av dagen foregår på Feiringklinikken, i Plenumsalen, gymsalen og bassenget, mens kveldsarrangementet med middag og hyggelig lag foregår noen hundre meter lenger oppi vegen, nemlig på Hansstuen.

Arrangementet er åpent for damer i alle aldere. -Du trenger ikke være i spesielt god form, treningsdelen går du inn og ut av som du vil. Det viktigste er å komme sammen og ha en hyggelig dag, sier arrangørtrioen.

Veldig bra opplegg- både trening, foredrag, maten, frukten og humoren var helt tipp topp tommelopp!

Deltager i 2016

Fjorårets deltagere på Frisk og Festlig

Fine treningsøkter, interessante foredrag, nydelig mat + alt det andre som kom som en bonus

Deltager i 2016

Program

11.30: Velkommen og registrering.

12.00: Oppvarming og kardio&styrke v/Nina

13.00: Pause med forfriskninger

13.15: Line dance v/Lisa B

14.00: Pause med forfriskninger

14.15: Innføring i qigong og meditasjon v/Lisbeth Bakke. Bassenget er åpent for de som vil svømme.

15.00: Mat og prat

16.00: Pecha Kucha – små foredrag til inspirasjon!

17.00: Basseng, badstu og mer skravling

19.00: Middag og sosialt samvær på Hansstuen.

 

Har du lyst til å holde en Pecha Kucha (miniforedrag)?

PechaKucha er en presentasjonsform; korte og informative foredrag ved hjelp av bilder eller multimedia. Formatet er vanligvis 20 bilder på 20 sekunder hver, dvs. 6 minutter og 40 sekunder per foredrag. For vårt arrangement har vi valgt å korte ned til 12 bilder á 30 sekunder, altså 6 minutter til sammen. Temaet velger du selv, det kan være alt fra en hobby, en opplevelse, en anekdote, vitenskap, kunst, en god bok du har lest, noe som inspirerer deg, en historie om en person eller et sted – kort sagt alt mellom himmel og jord.

Les om Frisk og Festlig 2016: Snakk om rehabilitering

 

Takk til våre sponsorer:

  • Coop Marked Feiring
  • Pukka
  • Yongblood Mineral Cosmetics
  • Mary Kay