Fredag 7.april er det ungdomsklubb på Fløygir,  kl. 19.00 til kl. 23.30. Da blir det «motsatt kjønn»-kveld: jenter blir gutter og gutter blir jenter (Og hvis du vil være verken gutt eller jente, er det ok det og!)

-Det blir utvida kiosktilbud, leker og konkurranser, forteller klubbleder Njål Kristoffer Brekke, og legger til at klubbkvelden er for Feirings ungdom (u-trinnselever + til og med 17 år)

Inngang kr. 50. Medlemmer i ungdomslaget betaler kl. 30 i inngang.

Melde deg inn i ungdomslaget? Send epost til feiringungdomslag@gmail.com. Du kan også melde deg inn på klubbkvelden fredag.

Vi trenger voksenvakter til klubbkveldene

Vi har sendt lapper med alle mellom – og ungdomstrinnselevene, med oppfordring til foresatte å melde seg som vakter til klubbkveldene, men har ikke fått nok respons til å kunne gjennomføre vårens klubbkvelder. Har du barn på mellom – eller u-trinn og kan tenke deg å gi en håndsrekning til ungene i bygda – send en mail til klubbleder Njål Kristoffer, nkb1997@hotmail.comog meld deg til tjeneste!