Er du mellom 13 og 19 år? Bli med på Splæshcamp, nordens største sommerleir for ungdom som liker teater, dans, drama, film, sirkus, musikk og media.

Over 500 ungdommer mellom 13 og 19 år møtes på Hove 7.-12. august 2017. – Sannsynligvis til en opplevelse de vil huske resten av livet, sier Tore Bjørnstad, leder i Feiring ungdomslag. -Leiren er egentlig fullbooket, men arrangøren Frilynt synes det er veldig moro at Feiring Ungdomslag er i gang igjen og har derfor reservert fire plasser, og sponser to av dem til medlemmer i Feiring Ungdomslag! Feiringregjeringa sponser også én plass. Det betyr at tre ungdommer fra Feiring kan få reise på en ukes leir helt gratis. Leiren koster egentlig 3600/4200 kroner (1 uke med kurs, kost og losji), så dette er altså et kjempetilbud.

-Vi håper å fylle alle fire plassene som er reservert for oss, så hvis vi får fire interesserte, deler vi i så fall kostnadene til den siste plassen på alle deltakerne. I så fall vil det koste 900 kroner per person for ei uke med kurs, kost og losji. Reise må man betale selv.

I tillegg til å ha det helt idiotisk gøy disse dagene, er det en kursliste ut av en annen verden, forteller Tore. Bare se her:

Dubbing av tegnefilm 
Farse & komedie (Nyhet!)
Figur og dukketeater
Filmskuespiller 
Forumteater (Nyhet!)
Hip hop 
Kortfilm 
Makeup for film og scene
Masketeater & commedia dell´arte
(Nyhet!)
Media & markedsføring 

MinusManus – improteater 
Musikal 
Musikkvideo (Nyhet!)
Nysirkus & flammeblåsing (Nyhet!)
Reklamefilm 

Revy – tekst, produksjon og spill 
Skuespillerteknikk 
Stagefight og stuntfilm 
Tegneserieteater (Nyhet!)
Ungdomsleder i fritidsklubb (Nyhet!)

Interessert? Ta kontakt (senest onsdag 12/4),  på epost feiringungdomslag@gmail.com eller på telefon 94 19 18 19 (Tore)

Les mer om SplæshCamp her!