Dugnad i Årneslandet lørdag 22.april kl. 12.00 og på Fløygir søndag 23.april kl. 12.00.

Årneslandet

Vil du ha sol litt lengre utover eftan i Årneslandet! Da må vi gå sammen om å fjerne trær og kratt! Lørdag 22.april kl. 12.00 blir det dugnad i Årneslandet. Ta med motorsager, ryddesager /-sakser, river etc.

Dugnadsleder er Ole Johan Aasen, telefon 95205047.

 

Fløygir

Uteområdet ved forsamlingshuset vårt trenger vårpuss før 17.mai og sommersesongen, og kulturdepartementet inviterer nå til felles innsats søndag 23.april kl. 12.00 (NB: Flyttet fra kl. 10.00 til kl. 12.00 pga. rundbaneritt/Vårsprinten)

-Vi håper mange kan avse noen timer til dette. Blir vi mange, er det fort gjort, sier kulturminister og initiativtager Inger Melby. Ta med river, hekkesaks, trillebår, rive, hansker osv, så setter vi deg i arbeid når du kommer!

Kulturdepartementet byr på kaffe og «biteti».

-Vi håper å se deg! Ta gjerne med hele familien og kom, sier Inger.

 

Bilder fra fjorårets dugnad på Fløygir: