Lørdag var det dugnad i Årneslandet, og søndag var det dugnad på Fløygir. Resultatet er flere soltimer ved Mjøsa om sommeren, og et uteområde ved Fløygir som er klart for 17.mai og sommersesongen. Det er også mange resultater av ei dugnadshelg som ikke er så synlige: praten over riva med noen du ellers ikke ser så ofte, nye bekjentskaper og unger som koser seg sammen og leker i vårsola.

Til felles nytte

Det meste som brukes av fellesskapet trengs også å vedlikeholdes av fellesskapet. Friluftsområdet Årneslandet og forsamlingshuset Fløygir er steder mange i bygda benytter i løpet av året, og som alle nå vil få glede av at er ryddet og raket og klare for sommersesongen. På Fløygir møtte en stor gjeng av både voksne og unger søndag formiddag. På halvannen time var derfor mye unnagjort, og gjengen kunne kose seg med vafler, kanelsnurrer og kaffe i sola. Dugnadsleder Inger Melby i Feiringregjeringa vil gjerne takke alle for innsatsen!

I Årneslandet møtte en liten, men effektiv dugnadsgjeng med motorsager og fliskutter, og nå er det blitt lysere i skaukanten mot vest. – Skygge er det nok av i bygda. Ved å fjerne litt kratt og småskau blir det mulig å nyte noen flere soltimer ved Mjøsa om sommeren, sier dugnadsleder Ole Johan Aasen.

Dugnad på idrettsfronten

Denne helga skjedde også mye på idrettsfronten, med titalls familier involvert i håndball- og fotballturnering i Eidsvoll og på Jessheim. Likevel rakk mange å gi en hånd til de lokale dugnadene. Med åpent Lysthus ble det lagt ned dugnadstimer også der. For ikke å snakke om under det tradisjonelle sykkelrittet Vårsprinten søndag. Da var sykkelgruppa og flere frivillige fra Feiring idrettslag i sving med å avvikle sykkelritt for rundt 100 deltagere.

Takk for innsatsen, alle sammen!

Tores motoriserte vidunder slukte mange trær under dugnaden i Årneslandet.
Motorsaga til dugnadsleder Ole Johan Aasen fikk kjørt seg.
Tore og Øystein svinger hagesaksene
Ingenting å si på innsatsen til disse damene!
Kaffe og vafler smaker ekstra godt etter ei arbeidsøkt ute.
Dugnad er allright for de minste også!
Torunns nystekte kanelsnurrer er betaling nok for å være med på dugnad…
Nyeste mote innen hagebekledning!