Hva er det som er sosialt, hyggelig og skjer en fredag i måneden? Svar: Kulturdepartementets quiz på Fløygir!

Neste quiz er 12.mai.

Quiz starter kl. 20. Dørene og baren åpner kl. 19.00

-På våre quizkvelder står det sosiale i fokus. Vi deler inn blandede lag av de som møter opp, så det er helt greit å komme aleine, sier Terje Bråten Rogstad i Kulturdepartementet. -Det er skjenkebevilling, så når quiz-en er ferdig rundt kl. 22, er det fritt fram for å slutte seg til selskapet for å ta en øl eller vin i hyggelig lag, sier Terje.

Vil du bidra på quizkveldene?

Vi trenger både quiz-mastere (den som lager og leder quizen) og hjelp i kafeen. Hiv deg med hvis du vil bidra med noe til en av bygdas hyggeligste faste møteplasser! Ta kontakt med Terje på telefon 95171416, e-post terogst@online.no eller på Facebook.

Bygdequiz 1.juni

I 2017 reiser nettverket «Vi bryr oss om Eidsvoll» rundt i Eidsvoll og inviterer alle eidsvollinger til å bli med på en hyggelig quizkveld i sitt lokalmiljø. Vi håper dette gjør at man knytter nye bekjentskaper og får litt mer kunnskap om sitt nærområde – og Eidsvoll generelt. I Feiring blir det en miks av lokal- og allmennquiz.
Quizmaster: Feiringminister Torbjørn Ellingsen.

Finale på Galleri Festiviteten 9. november kl. 19.00 hvor hver grend stiller med et lag og konkurrerer mot hverandre. Vi håper dette fører til enda mer engasjement, trivsel og vekst i grunnlovsbygda! Kom alene, med en venn eller still en helg gjeng, alle som har lyst kan bli med på et lag.

Blir det deilig vær tar vi quizen ute!
Salg av mat/kaker, kaffe og brus.

Etter at quizen er ferdig, lager vi langbord og kan la skravla gå med noe i glasset.