Symaskinbutikken til Øystein begynner å bli godt kjent i bygda, men nå har butikken også blitt systue, med Kerstin Brendemühl som fast sydame. Kerstin er utdannet innen søm i Tyskland, og flyttet til Feiring i fjor. Hun påtar seg alt innen søm: hun både syr fra bunnen av, reparerer, og legger opp og ned og ut og inn. Hun både syr og monterer bunader, og håndterer også Øysteins moderne maskiner med blant annet broderier.

Feiring systue er navnet på den nye bedriften, og har altså samme adresse som Symaskiner i Sentrum, rett nord for Disserud Fjøs og Maskin. Systua har åpent mandag til torsdag kl. 12.00-16.00, og fredag kl. 12.00-14.00. Passer ikke disse tidene, kan du ringe Kerstin og gjøre individuell avtale. Telefon 40597427.

Feiring systue på Facebook finner du her

Ingen oppgave for stor, ingen for liten: Kerstin fikser det meste.
Feiring systue holder til i lokalene til Symaskiner i Sentrum.