Å arrangere 17.mai er ikke for amatører. Hvem vet for eksempel hvor mange kilo pølser man må bestille og hvor mange liter kaffe og ketchup som går med? Hvor flagg og faner befinner seg, hvor barnetoget pleier å gå og hvor man må plassere vakter i gule vester? I tillegg skal man også være ganske god i hoderegning, kunne håndtere drill og rygge med henger, løfte tungt og sjarmere seg til gratis gevinster hos de lokalt næringsdrivende.

Dette fikser foreldrene på 5.-6. og 7.trinn hvert år!

FAU (Foreldrenes arbeidsutvalg) står som arrangør av 17.mai i Feiring, og hvert år legges det ned enormt med dugnadstimer for å lage fest og moro for store og små. Inntekter fra loddsalg og kiosk går til FAU, og dette kommer elevene ved Feiring skole til gode gjennom skoleåret. Blant annet arrangerer FAU julefester for alle klassetrinn og gir økonomisk støtte til utflukter m.m.

Takk til alle som bidro til en flott 17.mai-Feiring, både partyfiksere og alle andre!

Her er et lite glimt fra «behind the scenes» 17.mai 2017.

Bordene skal pyntes med hvitveis, og representanter for 17.mai-komiteen må til pers i blomsterenga.
Sebastian får hjelp av Åshild til å henge på fane-selen før barnetogets avgang.
Sirlige huskelister på skapdørene bidrar til at kiosken fungerer.
Full fart på kjøkkenet, med kiosksalg i begge ender.
Høyttaleranlegg og mikrofoner må fungere.
Hvordan ta ut et vindu for å lage kioskluke, og få satt det på plass etterpå?
Noen holder styr på penger og fører regnskap for felleskassa.
Sist, men ikke minst: Noen må svinge moppen og rydde.