Torsdag 18.mai går etappe 2 av Tour of Norway mellom Eidsvoll og Brumunddal, og den etappen går gjennom Feiring! Vi benytter selvsagt anledningen til å profilere oss, og henger opp Feiring-banneret ved innkjøringa til sentrum (i hagen med den store båten i krysset Kjerkelinna/nedkjøring Feiringklinikken). Der kan også de som har mulighet, møte opp og se på rytterne. Det er flere fordeler med å samles i denne hagen: vi øker sjansen for noen tv-bilder med PR for bygda vår, og det er tryggere å stå her enn i vegkanten (ryttere og følgebiler kommer i høyt tempo).

Fylkesveg 33 stenges i tidsrommet 13.00-14.00, når rytterne ventes gjennom bygda.

Tv2 skriver om rittet:

Internasjonale stjerner som Simon Gerrans, Michael Albasini, Sep Vanmarcke, Dylan van Baarle, Dylan Groenewegen, Dan McLay og Tony Gallopin skal få bryne seg på de norske utenlandsproffene Edvald Boasson Hagen, Amund Grøndahl Jansen og Lars Petter Nordhaug.

Les mer om Tour of Norway her

Velkommen til Feiring! Rytterne ser neppe dette banneret, men det gjør kanskje tv-seerne som følger sykkelrittet Tour of Norway.