Velkommen til bygdequiz 1.juni kl. 19.00 – på Fløygir!

I 2017 reiser nettverket «Vi bryr oss om Eidsvoll» rundt i Eidsvoll og inviterer alle eidsvollinger til å bli med på en hyggelig quizkveld i sitt lokalmiljø. -Vi håper dette gjør at man knytter nye bekjentskaper og får litt mer kunnskap om sitt nærområde – og Eidsvoll generelt, sier primus motor Kariline Gustad Sanner. Hittil har det vært arrangert quiz på Bøn, Råholt og i Sundet, og nå er altså turen kommet til Feiring. Både lokal- og allmennkunnskap kommer godt med!

Quizmaster: Feiringminister Torbjørn Ellingsen.

Det blir finale på Galleri Festiviteten 9. november kl. 19.00, hvor hver grend stiller med et lag og konkurrerer mot hverandre. -Vi håper dette fører til enda mer engasjement, trivsel og vekst i grunnlovsbygda! Kom alene, med en venn eller still en helg gjeng, alle som har lyst kan bli med på et lag, sier arrangørene.

Blir det fint vær tar vi quizen ute!
Salg av mat/kaker, kaffe og brus.

Velkommen!