Den 43. Mjøsa rundt ble historie idet siste rytter kom i mål litt over kl. 18 søndag ettermiddag. Takket være sedvanlig og storstilt dugnadsinnsats, gikk årets Mjøsa Rundt i overskudd med rundt 70 000 kroner. Det er penger som kommer klubbens medlemmer og bygda til gode.

209 ryttere stilte til start, og like mange kom i mål, til tross for at værgudene ikke var greie med syklistene som kjempet seg sørover langs Mjøsa denne søndagen. Søkk våte og møkkete kom de i mål ved Feiring skole, de fleste etter rundt 6-8 timer og 23 mil på sykkelsetet.

Rundt 60 frivillige var i sving denne dagen, på kjøkkenet, i tidtakerbua, på parkeringsplassen, i kryss og rundkjøringer langs løypa, på matstasjoner, i «lederbil» og «sopebil». -Innsatsen vi gjør denne dagen, gir gode inntekter til klubben og sparer oss for mange smådugnader ellers i året, sier en fornøyd Ragnar Flesvik i sykkelgruppa.

Arrangørene retter en takk til sponsorene Ole Martin Almeli AS, Totens Sparebank og Aasen Bil AS. En spesiell takk til Aasen Bil som stiller tre biler til disposisjon i forbindelse med rittet.

Resultater fra Mjøsa Rundt 2017 finner du her

To driftige damer med ansvar for mat og drikke til ryttere og mannskap, f.v Ann-Turid Stene og Inger Flesvik.
Irene Bjørndal betjente matstasjonen i Brumunddal.
Trafikkvakter og øvrig mannskap holder kontakten gjennom Facebook-gruppa «Mjøsa Rundt mannskap», og det ble mange selfier og beskjeder gjennom dagen. Her poserer Jøran (t.v) og Vegard med vaktutstyret.
Det ble lang arbeidsdag for Frode og Laurits (9), som kjører den såkalte «sopebilen» – bilen som kjører helt til slutt og samler skilt og sørger for at siste syklist også kommer trygt i mål.
Per-Otto Flesvik og Edgar Sørlie tar seg en velfortjent kopp kaffe etter å ha loset lederpulja rundt Mjøsa.
Christer Holtet Dahlin deler ut bananer til slitne syklister som passerer matstasjonen på Lillehammer.
Klokka passerer 18, og Jostein har vært på post i snart 12 timer. -Jeg venter til sistemann kommer, uansett. Jeg har sitti her til kl. 22 en gang. Da hadde rytteren spist middag to ganger på vei rundt Mjøsa, humrer tidtakersjef Jostein Tofte.