Jernverkets Venner inviterer alle til dugnad i Jernverket, og på Lysthuset torsdag 22. juni fra kl. 15.00.

-Hvert år pleier vi å møtes på forsommeren for å rydde unna gras og teinung nede i verksområdet, slik at det ikke blir så mye å ta rett før Jernverkshelga, sier Åse Karin Nerbø i venneforeningen. I år er det også litt arbeid å gjøre oppe ved Lysthuset. -Vi vet at det kan være vanskelig for mange å møte så tidlig som kl. 15.00, men vi kommer til å holde på noen timer så det er bare å komme når en kan, sier hun.

Alle må ta med seg hansker, river, teinungsaks, mat og drikke. Vi ønsker både unger, ungdom og voksne velkommen til dugnad. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Åse Karin på mobil: 99519800.

Vel møtt!

Godt utstyrt for ei arbeidsøkt i jernverket.
Det er jobber for både store og små folk