-Vi har naturen, og den må vi ta i bruk. Det er uante muligheter i bygda vår!

Det sier friluftsentusiasten Jan-Erik Hanestad, som nå har tatt initiativ til ei downhill-løype i midt-Feiring; en bratt sykkeltrasé med naturens eget underlag. Løypa starter ved Nordgardsgrinda og går ned til Bamrudvegen, og kan også gå videre ned på idrettsplassen, forteller Hanestad. Jonas Bolgen og Njål Kristoffer Brekke har testa løypa, og gir tommel opp.

– Veldig kul løype, man vil definitivt kjenne på adrenalinrushet, sier Njål Kristoffer. Det gjenstår en god del arbeid før løypa blir ferdig, men det er mulig å ta en testrunde for den som er interessert.

-Traseen ender på på Stenberg hos Tore Bjørnstad, men vi jobber med en løsning for å unngå å kjøre over tunet, forteller Hanestad. Han håper å få med seg en gjeng for å rydde og merke løypa.

Vil du bli med å lage downhill-løype i Feiring? Ta kontakt med Jan-Erik Hanestad